prezi-praesentationer-top

SLUT MED KEDELIGE PRÆSENTATIONER

Prezi er det kreative alternativ til Powerpoint. Forestil dig at hele din præsentation bliver lagt op på et bord i små grupper, set ovenfra sætter man en firkant om hver gruppe og sætter en sti mellem grupperne. På den måde kan man skabe en animeret præsentation, hvor man bevæger sig fra gruppe til gruppe. Drejes grupperne opnås en bevægelse og så kan man zoome ind på et område, hvor der så er en ny gruppe.

Prezi præsentationer er gode til at gøre kedelige tekster spændende, ved hjælp af alle de muligheder der findes i Prezi, som er en online applikation.

Jeg udvikler præsentationer i Prezi. Hvis du sender mig en tekst eller en gammel powerpoint, designer jeg en helt færdig unik præsentation til dig.

Holder du af håndtegnede illustrationer, kan jeg illustrere dit budskab med enkle tegninger. Det understøtter teksten på en let og uhøjtidelig måde.

Måske bliver du inspireret af eksemplerne her, brug piletasten og skru op for lyden:

VIDEO PRÆSENTATIONER

Korte videoklip med animeret budskab får større opmærksomhed på sociale medier. Vi kan med enkel grafik og billeder samt tekst skabe små videoer uden brug af videokamera.