om-os

HALLAS GRAFISK DESIGN

Hallas Grafisk Design er et reklamebureau og webbureau stiftet i år 2000. Bureauet er netværksbaseret og til hver opgave, sammensætter jeg det professionelle team der skal løse din opgave. Jeg samarbejder med dygtige folk som er eksperter indenfor tryk, kodning af hjemmesider, SEO, Google Adwords, tekst og foto.

Jeg har igennem min mangeårige karriere i reklamebranchen løst mange sjove og forskelligartede opgaver for private virksomheder, offentlige institutioner og kommuner og det har givet mig en god kreativ ballast samt en masse erfaring. Så alt fra visitkort til at dekorere færger er nogle af de mange opgaver jeg påtager mig. Se referenceliste

Alle opgaver bliver projektledet 100% af mig. Det er vigtig for mig, at jeg kan stå inde for at produktet lever op til den kvalitet, jeg ønsker alle kunder skal have hos Hallas Grafisk. Store som små opgaver bliver behandlet med samme respekt.

Jeg er god til at læse mine kunder, jeg lytter og vender tingene 180 grader og finder detaljen i helheden. Alle har en historie at fortælle og det er min opgave at udtrykke den visuelt og kommunikerende. Jeg bliver glad i låget når min kunde siger: "det havde jeg aldrig selv fundet på".

Ring endelig til mig hvis du ønsker en snak eller et møde, jeg har altid kaffen klar. Tlf: 20109843

Gerd Hallas
Grafisk designer

Maglemølle 25
4700 Næstved

Tlf: +45 20109843

CVR. 27177754

 

 

kaffe-hallas

Respekter venligst min ophavsret til design. Enkelte billeder på siden er udlånt af Unsplash, tak.