hjemmesidedesign-kiropraktik-ny
CASE:

KLINIK FOR KIROPRAKTIK

Responsiv hjemmeside, udviklet i WordPress
Design og projektledelse: Hallas Grafisk Design
Udvikling og SEO: Wodax

HJEMMESIDER

Med mit hjemmesidedesign vil jeg fortælle historien om din virksomhed. Hjemmesiden er din virksomheds ansigt udadtil og jeg bruger designet, til at vise den fra sin smukkeste side. Balancen mellem billeder og tekst er vigtig og farvevalget skal hænge sammen med dit brand. Designet skal være enkelt, overskueligt og let at navigere i.

Hos Hallas Grafisk Design i Næstved udvikler vi hjemmesider i et responsivt design. Hvis du vil være synlig på nettet og have gode placeringer på Google er det vigtig at din side er responsiv.

Siderne bliver udviklet i WordPress. En hjemmeside, der er opbygget teknisk korrekt, er selve fundamentet for, at den kan optimeres i forhold til søgemaskiner. WordPress giver dig god mulighed for selv at opdatere, lægge nye billeder på samt at rette i teksten. Vi giver altid et kursus i brugen af systemet. Vil du hellere bruge din tid på noget andet, kan vi tilbyde at gøre det for dig.

Din side er opbygget teknisk korrekt og søgeoptimeret på selve siden, når vi afleverer den til dig. Søgeoptimering bliver man aldrig færdig med og det kan være et stort arbejde. Måske har du brug for et SEO tjek af din nuværende side? Det kan vi også også hjælpe dig med.

Se eksempler på hjemmesider her:

HJEMMESIDER MADE BY HALLAS