hjemmesidedesign-kiropraktik-ny
CASE:

KLINIK FOR KIROPRAKTIK

Responsiv hjemmeside, udviklet i WordPress
Design og projektledelse: Hallas Grafisk Design
Udvikling og SEO: Wodax

HJEMMESIDER

Din hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil, og designet skal gerne afspejle den historie du vil fortælle. Designet skal vise din virksomhed fra sin smukkeste side. Balancen mellem billeder og tekst er vigtig, og farvevalget skal hænge sammen med dit brand. Designet skal være enkelt, overskueligt og let at navigere i. Vores motto er, at det skal være enkelt at finde de oplysninger man søger på en hjemmeside.

Hos Hallas Grafisk Design i Næstved udvikler vi hjemmesider i et responsivt design. Hvis du vil være synlig på nettet, og have gode placeringer på Google, er det vigtig at din side er responsiv.

Hjemmesider fra os bliver udviklet i WordPress. En hjemmeside, der er opbygget teknisk korrekt, er selve fundamentet for, at den kan optimeres i forhold til søgemaskiner. WordPress giver dig god mulighed for, selv at opdatere, lægge nye billeder på samt at rette i teksten. Vi giver altid et kursus i brugen af systemet, så du er i stand til selv at redigere tekst, lægge billeder ind samt at vedligeholde siden med opdateringer. Vil du hellere bruge din tid på noget andet, kan vi lave en løbende aftale om at vi gør det for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har problemer med hjemmesiden. Vi vil hjælpe dig hurtigst muligt.

Din side vil være opbygget teknisk korrekt og søgeoptimeret på selve siden, når vi afleverer den til dig. Søgeoptimering bliver man aldrig færdig med og det kan være et stort arbejde. Måske har du brug for et SEO tjek af din nuværende side? Det kan vi også også hjælpe dig med.

Se eksempler på hjemmesider her:

HJEMMESIDER MADE BY HALLAS