hjemmesidedesign
CASE:

SOCIALKONSULENTERNE KRAM

Responsiv hjemmeside, udviklet i WordPress
Design og projektledelse: Hallas Grafisk Design
Udvikling og SEO: Wodax

HJEMMESIDER

Med mit design vil jeg fortælle historien om din virksomhed. Hjemmesiden er din virksomheds ansigt udadtil og jeg bruger designet til at vise den fra sin smukkeste side. Balancen mellem billeder og tekst er vigtig og farvevalget skal hænge sammen med dit brand. Designet skal være enkelt, overskueligt og let at navigere rundt i.

Hos Hallas Grafisk Design i Næstved udvikler vi hjemmesider i et responsivt design. Hvis du vil være synlig på nettet og have gode placeringer på Google er det vigtig at din side er responsiv.

Siderne bliver udviklet i WordPress. En hjemmeside, der er opbygget teknisk korrekt, er selve fundamentet for, at den kan optimeres i forhold til søgemaskiner. WordPress giver dig god mulighed for selv at opdatere, lægge nye billeder ind samt at rette i teksten men vi kan også tilbyde at gøre det for dig.

Din side er opbygget teknisk korrekt og søgeoptimeret på selve siden når vi er færdige. Søgeoptimering bliver man aldrig færdig med og det kan være et stort arbejde. Måske har du brug for et SEO tjek af din side? Det kan vi også også hjælpe dig med.

Se eksempler på hjemmesider her:

HJEMMESIDER MADE BY HALLAS